Kaartverkoop musical Mozes start 1 februari

Op 1 februari 2020 start de kaartverkoop van kaarten voor de musical Mozes. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Dropshop Liquorice, Kerkstraat 72 in Buitenpost en kosten € 15,- voor volwassenen en € 10,- voor kinderen t/m 12 jaar. Dat is inclusief een consumptie.

Een groep van meer dan 60 Buitenposters is sinds september onder leiding van het regisseursduo Atsje Lettinga en Sander Stienstra enthousiast aan de slag om de musical Mozes voor te bereiden. Deze musical volgt op de succesvolle musical Ester, die in 2017 op uitverkochte zalen mocht rekenen.

De musical is gebaseerd op de Bijbelse figuur Mozes en geschreven door Gerard van Midden en Gerard van Amstel. In grote lijnen vertelt de musical het levensverhaal van Mozes. Door ons wordt dit verhaal getransformeerd naar een verhaal van nu, tegen de achtergrond van de verhoudingen in onze wereld. Wij worden door onder andere de klimaatverandering geconfronteerd met de grenzen aan onze manier van leven. In de musical spelen we niet het Bijbelverhaal na, maar we gebruiken dit verhaal om vragen van vandaag over het voetlicht te brengen. 

De voorstellingen zijn op vrijdag 27 maart (première) om 20.00 uur; zaterdag 28 maart om 20.00 uur; zondag 29 maart om 15.00 uur; vrijdag 3 april om 20.00 uur; zaterdag 4 april om 20.00 uur en zondag 5 april om 15.00 uur en vinden plaats in de Theaterzaal in de Kruiskerk, Voorstraat 15 in Buitenpost.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.