Musical Mozes doet mee aan Rabo ClubSupport!

Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank clubs, verenigingen en stichtingen. De Rabobank Drachten Noordoost Friesland heeft de Musical Mozes, die onze stichting eind maart/begin april 2020 wil gaan uitvoeren ook voor deelname aan deze campagne geselecteerd. Zo maken we kans op een mooi bedrag voor de bekostiging van dit project en kunnen we de toegangsprijs binnen de perken houden, zodat ons motto “Door en voor het dorp Buitenpost” zoveel mogelijk tot z’n recht kan komen.

De Rabobank wil met deze actie mensen samenbrengen, talenten benutten, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Daarom geeft zij ieder jaar een deel van de winst aan clubs, verenigingen en stichtingen die zich daarvoor inzetten. Dit onder het motto: “Growing a better world together”. Het doel van ons musicalproject sluit hier naadloos op aan. Wij zijn dan ook heel blij met onze deelname.

Jouw stem is geld waard! Weet je hoe?

Leden van de Rabobank (dus: rekeninghouders die tevens lid zijn van de Rabobank en het blad ‘Dichterbij’ ontvangen) kunnen van 27 september tot en met 11 oktober 2019 stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Op de website www.rabo-clubsupport.nl/drachten-noordoost-friesland/deelnemers vind je uitgebreide informatie, waaronder een lijst van alle deelnemende “clubs”. De musical Mozes vind je onder: Deelnemers > Club actief in > Achtkarspelen.

Elk lid (ouder dan 12 jaar) moet 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht. Je steunt zodoende meerdere deelnemers aan Rabo ClubSupport. Natuurlijk hopen wij dat leden van de Rabobank in ieder geval 2 stemmen op de musical Mozes gaan uitbrengen, maar in de verdeling van de 5 stemmen is iedereen natuurlijk vrij.

Per stem doneert de Rabobank een bedrag van circa € 5,- De maximale bijdrage aan een deelnemende organisatie kan oplopen tot € 2.500,-!!

Hulp nodig bij het invullen?

Mocht je hulp nodig hebben bij het uitbrengen van de stemmen? Neem dan gerust contact op met Chris Brandsma (bestuurslid St. Toneel & Muziek), via tel. (0511) 54 08 20. Hij helpt je graag verder!

Doe je mee? Alvast bedankt!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.